Etusivu » Tuotteet » Yleistarvikkeet » Suojaimet & haalarit » 3M 06942 SUOJAIN FFA2P3R D

3M 06942 SUOJAIN FFA2P3R D

52,08 

Kysy tuotteesta

Huoltovapaa puolinaamari, suodattimet FFA2P3R D, 06942+

 

3M™ huoltovapaa puolinaamari 06942+ on ainutlaatuisen yksinkertainen ja käyttövalmis hengityssuojain, jossa on kiinteä suodatinkotelo ja suodattimet. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, ja silikoniton, pehmeä ja allergisoimaton teksturoitu kasvotiiviste istuu tiiviisti. Mukana uudelleensuljettava pussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten.

Kun tarvitset tehokasta, helppokäyttöistä ja täysin käyttövalmista hengityssuojainta, valitse 3M™ huoltovapaa puolinaamari 06942+. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä. Hengityssuojaimessa on teksturoitu, pehmeä, allergisoimaton ja silikoniton kasvotiiviste, ja se suojaa monenlaisilta haitallisilta orgaanisilta kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta FFA2P3R D -vaatimusten mukaisesti. Tavallisia käyttökohteita ovat esimerkiksi ei-isosyanaattipohjaisten maalien ja tiettyjen liimojen, pinnoitteiden ja tiivisteiden ruiskutus. Soveltuu myös liuotinhöyryiltä suojautumiseen tehtäessä rasvanpoisto- tai sekoitustöitä tiloissa, joissa on huono ilmanvaihto. Kevyen ja hyvin tasapainotetun suojaimen keskellä on uloshengitysventtiili, joka ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle ja parantaa käyttömukavuutta kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Kiinteä suodatinkotelo ja suodattimet ovat huoltovapaa ratkaisu: käytä suojainta, kunnes ohjeenmukainen vaihtoväli tulee täyteen, tai kunnes suodattimet ovat täynnä, ja hävitä se sitten. Mukana toimitetussa uudelleensuljettavassa pussissa säilytettynä suojaimen käyttöikä on jopa 40 tuntia. Säädettävä päähihnasto istuu helposti monenmuotoisiin ja -kokoisiin päihin ja niskakiinnitys on vaivaton. Matalaprofiilirakenne parantaa näkyvyyttä sivuille, ja kahdessa suuressa hiilisidossuodattimessa on alhainen hengitysvastus. FFA2P3R D -malli suojaa orgaanisilta liuotinhöyryiltä, joiden kiehumispiste on yli 65 °C, enintään 10 x HTP tai maks. 5 000 ppm pitoisuutena (alempi arvo on määräävä), hiukkasilta enintään 50 x HTP pitoisuutena.

YKSITYISKOHDAT

  • Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi monilta orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisilta hiukkasilta
  • Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä
  • Kevyt, tasapainoinen ja matalaprofiilinen rakenne
  • Suojaimessa on kiinteät suodatinkotelot ja suodattimet, joten se on heti käyttövalmis ja huoltovapaa
  • Pehmeä ja tiiviisti istuva kasvotiiviste on valmistettu allergisoimattomasta, teksturoidusta materiaalista
  • Säädettävä päähihnasto ja helppo niskakiinnitys
  • Suojaimen keskellä oleva uloshengitysventtiili ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa
  • FFA2P3R D -malli suojaa orgaanisilta liuotinhöyryiltä, joiden kiehumispiste on yli 65 °C, enintään 10 x HTP tai maks. 5 000 ppm pitoisuutena (alempi arvo on määräävä), hiukkasilta enintään 50 x HTP pitoisuutena.
  • Mukana uudelleensuljettava pussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten

 

 

Saatavuus

Tuotteiden saatavuus

Laaja varastotuotevalikoima

Nopea toimitus

Nopea toimitus

Tuotteet lähtevät asiakkaalle tilauspäivänä tai seuraavana

Erikoismaalit

Erikoismaalit

Maalit kaikkeen maalaamiseen

Palvelu

Henkilökohtainen palvelu

Ota meihin yhteyttä »

redblack.fi

Hirsimetsäntie 11
15200 LAHTI

Kivijalkamyymälämme on avoinna
ma-pe klo 8-17

Copyright © 2024 redblack.fi