Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Action Road Top Oy (y-tunnus 0985244-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille sekä yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla

Mikäli haluatmaksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Redblack.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatiosta vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puh. 020 718 1820

asiakaspalvelu@paytrail.com


Y-tunnus: 2552865-3

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MOBIILIMAKSAMINEN

Mobiilimaksaminen on myös mahdollista. Maksuvaihtoehtoina toimivat:

Mobilepay

Pivo

Siirto

TOIMITUSMAKSU

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat tilattujen tuotteiden painosta sekä valitusta Matkahuollon toimitustavasta (jakopaketti, bussipaketti, lähellä-paketti 30 kiloon saakka) ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

TOIMITUKSET

Lähetämme tilaamasi tuotteet Matkahuollon kautta mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Matkahuollon Jakopaketti toimitetaan vastaanottajalle perille.

Bussipaketti toimitetaan Oy Matkahuolto Ab:n toimipisteeseen.

Lähelläpaketti toimitetaan valintasi mukaan joko Matkahuollon omaan palvelupisteeseen, Matkahuolto-asiamiehelle tai Suomen Lähikauppa-ketjun myymälään tai pakettiautomaattiin. Lähelläpakettina ei voi lähettää vaarallisia kemikaaleja, esim. liimat, maalit. Lähelläpakettina voidaan lähettää tuotteita 30 kiloon saakka.

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Lähes kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Jos haluat palauttaa verkkokaupasta tilaamasi paketin, olethan yhteydessä sähköpostitse info@redblack.fi niin lähetämme palautukseen tarvittavan palautustarran. Tämän jälkeen voit toimittaa paketin matkahuollon toimipisteeseen, josta paketti palautuu meille ja voimme tehdä hyvityksen palauttamistanne tuotteista.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan tilaamia mittatilaustyönä sekoitettuja ja sävytettyjä maaleja.

TUOTEVIRHEEN KORJAAMINEN

Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Saatavuus

Tuotteiden saatavuus

Laaja varastotuotevalikoima

Nopea toimitus

Nopea toimitus

Tuotteet lähtevät asiakkaalle tilauspäivänä tai seuraavana

Erikoismaalit

Erikoismaalit

Maalit kaikkeen maalaamiseen

Palvelu

Henkilökohtainen palvelu

Ota meihin yhteyttä »

redblack.fi

Hirsimetsäntie 11
15200 LAHTI

Kivijalkamyymälämme on avoinna
ma-pe klo 8-17

Copyright © 2023 redblack.fi