Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Action Road Top Oy (y-tunnus 0985244-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille sekä yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Redblack.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatiosta vastaa Klarna Oy.

Klarna Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.

Klarna Oy
Korkeavuorenkatu 34
00130 Helsinki

Puh. 09 42599770
Y-tunnus: 2247127-6

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat tilattujen tuotteiden painosta sekä valitusta Matkahuollon toimitustavasta (jakopaketti, bussipaketti, lähellä-paketti 30 kiloon saakka) ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet Matkahuollon kautta mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Matkahuollon Jakopaketti toimitetaan vastaanottajalle perille.

Bussipaketti toimitetaan Oy Matkahuolto Ab:n toimipisteeseen.

Lähelläpaketti toimitetaan valintasi mukaan joko Matkahuollon omaan palvelupisteeseen, Matkahuolto-asiamiehelle tai Suomen Lähikauppa-ketjun (Siwat, Valintatalot, Euromarketit) myymälään. Lähelläpakettina ei voi lähettää vaarallisia kemikaaleja, esim. liimat, maalit. Lähelläpakettina voidaan lähettää tuotteita 30 kiloon saakka.

Tuotteen palautusoikeus

Lähes kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Jos haluat palauttaa verkkokaupasta tilaamasi paketin, tuo se siihen Matkahuoltoon tai Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-kauppaan, josta paketin nouditkin.
Käytä palautuksessa paketin mukana tullutta palautustarraa. Palautustarraa ei saa liimata alkuperäisen osoitekortin päälle. Jos palautustarraa ei ole mukana paketissa, se tulostetaan palautuspisteessä tuodessasi paketin.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan tilaamia mittatilaustyönä sekoitettuja ja sävytettyjä maaleja.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.